Benvinguts :)

diumenge, 12 de març de 2006

'7 Vidas' en directe

Una sèrie de ficció en directe.

Anabel Alonso i Carmen Machi


Però no només per al públic de l'estudi, com s'ha fet des del principi a '7 Vidas' -la sèrie més llarga de la televisió espanyola- sinó per a tot l'Estat, perquè aquesta producció ha celebrat el seu episodi 200 amb una emissió en directe, on s'han reunit els principals actors de totes les temporades.

Ha sigut un dels guions més divertits, comptant amb la dificultat de poder fer servir només dos sets, en concret la casa de Sole i la de Gonzalo.

Però sobretot he rigut amb els actors, perquè en ocasions ells també se'n reien. Em saltaven les llàgrimes. En un moment donat, i intuïsc que fora de guió, Carmen Machi (Aída) i Gonzalo de Castro (Gonzalo) es donen una entranyable abraçada per no poder continuar sense riure.

Anabel Alonso i Carmen MachiGonzalo de Casto i Carmen Machi

Però tot i això, el final no m'ha agradat, ha decebut les meues expectatives. Ha sigut fluix i sense profunditat ni força. Poc ric i molt precipitat. Quina llàstima.

Per a mi ha sigut molt emocionant comprovar no només com els actors treballaven en rigorós directe, sinó com ho feia el conjunt de l'equip i, en especial, la realització. Només he percebut un error per part de realització, i ha sigut la primera vegada que han posat les lletres de 'directo' que han introduït un fos a negre en lloc d'una simple transició alfa (de 100% de transparència a 0%).

Hi ha una cosa que no he entès. I no sé si és que són molt bons, o ens volien enganyar, o és que ha sigut un error. Ara vos pose dos imatges que anaven quasi seguides. De veritat poden ser les dos en directe? Temps material per a canviar-se de roba no hi ha hagut. Ni tan sols per a passar d'un set a l'altre.

Estudi directeEn directe?

Per cert que al final ha eixit tot l'equip amb la genial Amparo Baró (Sole) al capdavant, corrent amb una energia que ja voldríem molts. Aquesta dona mai deixarà de sorprendre'ns.Per cert que al final ha eixit tot l'equip amb la genial Amparo Baró (Sole) al capdavant, corrent amb una energia que ja voldríem molts. Aquesta dona mai deixarà de sorprendre'ns.

ActorsEquip

I pense que serà la primera experiència d'emissió d'una sèrie de televisió en directe però no la darrera, perquè estic segur que les audiències respondran. De fet, '7 Vidas' ha aconseguit amb aquest episodi un 29.4% de share, amb 5.514.000 espectadors. Per això crec que dins de no molt podrem tornar a vore 'teatre' en televisió però amb aquest format televisiu, lluny de les càmeres 1 i 3 a esquerra i dreta respectivament amb amplis plans i una càmera 2 al centre fent generals. Avui qualsevol que no sapiguera que l'episodi era en directe no s'ho hauria pogut imaginar.

La meua més sincera enhorabona a tot l'equip de '7 Vidas' per aquest episodi en directe que, d'altra banda, hauria pogut directament ser el final, perquè per molt bona que siga la sèrie i el guió, els productes audiovisuals tenen el seu temps i el de '7 Vidas' s'ha estingit, sobretot perquè han canviat molts (massa?) personatges. Hi ha signada almenys una temporada més, però jo demanaria que ho deixaren ara que encara no ha decaigut massa.

9 comentaris:

servidora ha dit...

Por lo que dijeron el final no fue "riguroso" directo (el trozo con el que dices que no pudo dar tiempo): Javier Cámara no podía estar en la grabación y "su" trozo (y el de Paz Vega, que tampoco podía...) se grabaron en directo, pero se emitieron en diferido :-/

Supongo que es difícil hacer un "happy end" con tanta gente (pasó casi toda la plantilla histórica de la serie). A mí me pareció resuelto con pelín de prisa y previsible... aún así, con los cirios que se montaron mientras hacían "una fiesta de despedida en casa de Gonzalo que no sabe que Sole se va..." me partía la caja...

efecinco ha dit...

Va ser boníssim l'episodi. Encara que coincidisc amb vosaltres en què el final em va decebre una mica. El moment de descollone de Gonzalo i Aida no te preu xD
M'haguera agradat molt poder estar de públic.

Aliara ha dit...

Càxis, no el vaig veure!
Una coseta... hem de quedar un dia d'aquestos per a la Magdalena (si estàs a CS), okis?

Vinga, petoneeets!

XorX ha dit...

Servidora, jo vaig imaginar que era com tu dius, pense que era evident, però el que no em va quadrar va ser el cartellet de 'directo'.

Evita, a mi també m'hauria agradat estar de públic, havia de ser genial.

Aliara, no et preocupes, dins de no res el tindras rondant per l'eMule. D'altra banda, d'acord en quedar a les festes, però fes el favor d'usar el correu electrònic per a aquestes coses!!

Gràcies pels vostres comentaris :D

Aliara ha dit...

Lalala, t'aguantes :P XDDDD

Xe Fu7 ha dit...

Ie, això de demanar que s'acabe ja res... Si d ecas que traguen un spin off d'eixos, de la vida de Diana com actriu.

XorX ha dit...

Ei Fuset, que ho demane amb coneixement de causa, eh?! Que a mi m'agrada molt la sèrie, i voldria que acabara en el punt més alt i no que s'esperen a cancelar-la quan ja estiga decaent, que és la tendència que duu actualment.

El que tu dius de l'spin-off (recordem que és una sèrie sorgida d'una altra, com per exemple 'Aída' de '7 Vidas') amb Anabel Alonso estaria prou bé, però també sóc partidari de no cremar i desgastar tant un personatge que ja ha donat molt de si.

Salut.

servidora ha dit...

Bueno meu, que tus deseos son órdenes :-)

...lo malo es que a ver qué vemos los domingos por la noche :-)

XorX ha dit...

Gràcies Servidora per la notícia.

Ho vaig llegir i em vaig alegrar. Ara només espere que es 'curren' el final una miqueta més que el de l'episodi 200, per a acabar la serie QUAN i COM cal.

Salut