Benvinguts :)

dilluns, 27 de març de 2006

Ja està ací la sisena TV estatal

Avui ha començat per fi laSexta, una nova televisió de la que ja hem parlat i que es ven de la següent manera:

[Ací havia d'anar un vídeo de l'especial d'inauguració]

La podreu vore per TDT i per analògic si telefoneu a la cadena (vore pàgina web www.lasexta.com) i demaneu que, de forma totalment gratuïta, vos instal·len un amplificador a l'antena. Això sí, si teniu antena col·lectiva i sou una comunitat gran... ¬¬ Pobre de mi que visc en una apartada vileta...

Per a mi un gran error és no haver-li fet tanta publicitat com a Cuatro. La cinquena cadena va inaugurar la televisió amb un 15% d'audiència, mentre que laSexta segurament no aconseguirà ni la meitat en el seu programa especial d'inauguració. A banda, com ja he dit, que només es pot vore per TDT i per analògic si es té amplificador.

Ací teniu algunes imatges destacades de la presentació de la cadena:

[Ací havien d'anar imatges destacades de la inauguració]


Salut

PS: Ara potser toca explicar per què no hi ha imatges ni vídeo. Doncs jo anava traient imatges mentre capturava el vídeo de la TDT al PC, però per problemes tècnics cap d'aquest material s'ha enregistrat. Així que per fi tenim una entrada amb text pla, tot i que en contra de la meua voluntat... Si aneu a YouTube.com i byusqueu "La Sexta" o "laSexta" vos apareixerà material ;)

2 comentaris:

elzo ha dit...

Malauradament sembla que no suposarà cap novetat, entreteniment i talk-shows barats. De moment no tenen ni informatius. Això sí, s'han fet amb els drets del Mundial.

XorX ha dit...

Em recorda bastant a la Paramount Comedy, entreteniment.

L'únic que m'ha cridat un poc l'atenció és el programa d'Helena Resano dels diumenges, a vore com resulta.