Benvinguts :)

dissabte, 25 de febrer de 2006

"No hay mal que por bien no venga"

En aquest moment hi ha a Madrid una manifestació més en contra de la política antiterrorista del govern Zapatero.

Centenars de persones s'han concentrat, recolzades únicament pel principal partit de l'oposició, per a dir "No en mi nombre" a la negociació que el Govern està decidit a obrir si ETA anuncia un abandonament de les armes.

Però altres víctimes han decidit no acudir a la manifestació de l'AVT (Associació de Víctimes del Terrorisme) per considerar-la polititzada.

Tres manifestacions en els darrers tres anys. Una manifestació per any sense víctimes mortals a mans d'ETA, segons el portaveu parlamentari del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

Entre l'historial d'aquesta associació, la seua proximitat al PP i les seues cares de felicitat -lluny de la tristesa que havia de dur-los a manifestar-se- me fan sospitar que l'únic que pretenen és allargar la vida del grup terrorista per al benefici electoral del Partido Popular i per augmentar el seu nombre de membres (víctimes), la qual cosa atorgaria més poder a l'AVT.

Jo comprenc que res es pot fer per recuperar els que s'han anat, però això no legitima el fer servir les víctimes en benefici propi i molt menys fer perillar la vida d'altres persones amb la seua lluita per la supervivència d'ETA.

Com si pensaren: 'Com més siguem, més poder acaparem'
Pareix que diga: 'Esto lo hizo mi hijo'
Pareix que diga: 'Somos importantes: Salimos en todas las portadas'

4 comentaris:

Sofia ha dit...

Jo no me puc ficar en la pell d'algú que ha perdut a algú que estima i menys en un atentat terrorista. Però crec que el que deuria desitjar tothom es la fi d'ETA, no de la manera que siga, però es que hi ha gent que qualsevol solució els pareix roïn. Si no s'utilitza el diàleg quina altra solució es possible?
Jo no sé si aquesta gent (com l'home que alça una foto d'un cotxe calcinat amb una sonrisa d'orella a orella) era justament un familiar d'una víctima, però independentment el que em pareix vergonyós es que l'oposició es dedique a fer manifestacions en lloc de, si més no, proposar vies alternatives

davidet ha dit...

Millor que no propossen idees! que les últimes d' Oreja i Fraga de com acavar amb ETA foren dur els tanks a Euskadi... (l'única q saben fer, amb vençuts i herois salva-patries de butjaca!).
ETA acavarà quan ja no done vots a ningú... i per desgràcia en aquest estat, país, enrenau de nacions, clavegueram de personatges estúpids... cadascú q li cridi com li vinga de gust... ETA dona massa vots (a tots) i en lleva...
espere que al´gun dia els ciutadans ens en adone'm i enviem als carronyers al seu lloc (a l'estepa siveriana sense mantes ni res!!)

MarkitCS ha dit...

El PP sempre ha utilitzat en el seu benefici a ETA... abans no hi havia que fer cas als comunicats d'ETA, ara tenen tota la legimitat i raó, abans Aznar podia negociar cuan hi havia una tregua indefinida (que no un abandonament de les armes) ara el govern diu que encara no s'ha negociat res pero ja porten 3 manifestacions els del PP+AVT. S'aferraven a ETA com a responsable del 11-M per a no perdre el poder... ¿que ningú s'enrecorda de les mentires de acebes i companyia? Que trist es que estos senyors encara estiguen en politica i ni tan sols han demanant perdó. Que trist es vore que utilitzen a les victimes en el seu propi benefici.
A les víctimes hi ha que ajudarles i reconeixer el seu dolor pero no que dicten la politica antiterrorista del govern.

El Hombre Confuso ha dit...

Jo ja fa molt que no entenc res, i el pitjor és que ja no em sorpren veure a "altos cargos del partido popular" encapçalant una manifestació. Pareix que des de fa uns mesos les manifestacions són cosa de la dreta, dels membres del Opus i dels cures, qui ho hauria de dir...
I jo el que em pregunte és: Exactamente que es el que desestabilitza "la unidad de España" (pot haver alguna expresió mes franquista?), l'Estatut, la politica antiterrorista o una oposició dedicada en cos i ànima a boicotejar qualsevol acte del Govern sense oferir alternatives ni solucions??
Jordi, no et pergues el blog de Escolar!!