Benvinguts :)

dijous, 5 de gener de 2006

ReBlavensià

Quina ironia! La presentadora més manipuladora de Canal9, Empar Recatalà, fent catalanisme!

A què esperen per a rebatejar-la? No ens conten les coses com els sembla? Doncs que ens mostren directament el segon cognom o que ens el traduisquen:

Empar Revalencià


Jo li he posat 'Revalencià' per fer la gràcia i per ser bo, i no 'Reblavencià,' que s'ajusta molt més al paper que li manen fer i que li ix brodat (i que no sabem si fa a gust o a disgust). Qualsevol dia, farts de la manipulació, l'haurem de nomenar Empar Rematalà xD

Bé, freda com ella sola, quan estava a Punt 2 no es quedava curta tampoc. Però ara que està en un format més comercial tracta de mostrar-se més light, si no mireu-la estiradíssima en el seu màxim explentor diví (deixant-nos els muscles a l'altura del betúm).

Empar Recatalà a Notícies del Món

I no vos enrigueu, és difícil presentar un informatiu més tiessa que el pal d'una granera, mirant a la càmera per damunt de l'objectiu i no canviar la postura ni l'expressió de la cara (no siga que li isquen arrugues) durant tot el programa. Té el seu mèrit, eh!

És la perfecta representant de la manipulació i superficialitat de Canal 9, així que ens donarà que parlar, sempre amb bon rotllet ;)

Hehe, salut.

PS: Voleu més Empar? No patiu, en tenim més. Només feu click ací baix a l'etiqueta que duu el seu nom!

3 comentaris:

davidet ha dit...

¬¬ petita llagosta, t'agrada la reblavensiana? (jo és q mai he estat bo)... ais...mite gai?
serà hora de repensar-se l'orientació o buscar un nou sistema mitoman propi jajaja
anda q...

Anonymous ha dit...

la tia está tremenda!no volem als valencians del nort.amargats!!

XorX ha dit...

Actualitzada