Benvinguts :)

dissabte, 14 de gener de 2006

FLAIXBAC: Prohibit Als Pares

Darrerament escolte més la ràdio que mai, la qual cosa no vol dir molt si considerem que mai he escoltat molt la ràdio.

Per als informatius pose la SER i RNE, i tinc previst escoltar a Losantos un dia de matí, però hauria de ser un dia d'aquestos que es presenta roín, de forma que comence fatal amb la COPE i vaja millorant a poquet a poquet.

El cas és que la resta del dia estic enganxat a Ràdio Flaixbac, una emissora catalana que posa una música prou bona i, sobretot, fan molta radiofòrmula musical. Ací a Castelló la podem escoltar pel 88.00 de la FM.

De nit, de dilluns a divendres, fan el Prohibit als Pares (PAP), de 23.00h a 01.00h i de vegades l'escolte. Un programa on la gent crida per telèfon i conta coses que li han passat, o fa bromes a colegues fins acabar descobrint que està al PAP. Altres prefereixen llançar-se les coses en cara a través de les ones o, simplement, declarar-se a algú, però això si, sovint una de les persones no sap que està a l'aire en directe. És divertit. La gent està fatal.
No vos pergueu tampoc el programa matinal El Matí i la Mare que el va Parir. És una altra gran anada d'olla.

FLAIXBAC - Prohibit als Pares

3 comentaris:

Davidet ha dit...

A múrcia és q no ens arriva... jajaj
Escoltar la Santa COPE, és un exercici que et pot llevar la son... l'altra nit vaig estar escoltant-la i nu vaig poder pegar ull... aixis q... cuidadu...(q las autoridades sanitarias advierten q escuchar la COPE produce irritación, escozon y retortijones)

Anonymous ha dit...

uOlaaaa venuss ets la millooo tia! jusep estas bunisim tiu com mgrdra puderte veura am personaa!! wenu q qina pena q daqi tres dies ia puff fora.. ;( io scoltu pap sempraa! speru q em servexin d algu ls cunsells teuss venuss! arew* uapisimss/ess us stimuu

VISCA CATALYNYAA!

Anonymous ha dit...

PAP

Són la puta polla! jaj sempre seran amb mi i els consells que donen van molt i que molt bé!