Benvinguts :)

dimarts, 17 de gener de 2006

¿desinformació avorrida o informació entretinguda?

Hi ha una forma nova d'escriure 'política' (o de descriure-la, o de desescríure-la), i comença amb "h".

¬¬ ... I no, no me referisc als vocables holítica o hpolítica, sinó a humor v_v

Noche Hache, el programa nocturn de Cuatro, conduït per Eva Hache ironitza sobre els temes més delicats de l'actualitat política.

Tota la substància que ha perdut El Guiñol de Canal+ es pot retrobar en aquest breu programa nocturn que per primera vegada lidera una dona i que es defensa cada nit amb una mitjana d'uns 675.000 espectadors i una mitjana d'un 7% de share posicionant-se entre un dels programes més vistos de Cuatro.

El cas és que és una oportunitat, entre conya i conya, de guaitar en les sessions del Congrés dels Diputats i indagar en les declaracions que fan els polítics i que, moltes vegades, els informatius no reflecteixen. Si és que els polítics diuen moltes coses que els mitjans 'seriosos' descarten i que són molt interessants. Riures garantits, sobretot en la secció de Ricardo Castella.

Tot i ser un programa interessant crec que té un defecte greu que potser l'afecta de mort: Segueix cada dia la mateixa estructura, mateixos col·laboradors, mateixes seccions. Crec que amb quatre dies que es fa a la setmana podrien idear algun tipus de variació per a dinamitzar-lo un poc, per a que l'espectador no s'anticipe i perda l'interès.
També està bé que isquen tots els polítics escaldats, però potser amb PP-PSOE no hi ha suficient representació del panorama polític espanyol. I no, ERC no completa el pastís. Però està bé que tinguem aquestos engendres polítics per a nodrir programes explícitament d'humor polític (i no implícitament, com podrien ser els informatius de Canal 9).

Si és que hauré d'acabar per arreglar jo mateix aquest país i aquest estat...

Vos faria el típic resum de La Mirada Crítica però avui vos haureu de conformar amb unes capturetes -ai, què previsible és aquest blog...- per anar obrint boca, que ja sé que les darreres entrades han sigut una miqueta infumables... ^^U ho sent... *-_-*

Noche Hache
Noche Hache

Salut!

NOTA: No cobre comissió per fer publicitat. Vos podeu fiar de mi.

1 comentari:

Davit ha dit...

jaja, almenys serveixen per alguna cosa, no?
arreglar tu el panorama? ufff com nu comences ja i et planteges una juvilació com la de Fraga, no sé jo si et donarà temps...
Sort en l'intent que el camí és llarg, però mentre hi ha camí es pot anar.
besets