Benvinguts :)

dimarts, 1 de novembre de 2005

La Fuerza del 5... ¿Sobre el 4?

Haureu vist que Telecinco va canviar fa uns dies la seua imatge, i ho ha fet contra tot pronòstic perquè la va modificar al setembre. És aleshores quan tradicionalment es fa el canvi de disseny de caretes i altres grafics, sense comptar amb els canvis que es fan per a les estacions i per a nadal.

La Fuerza del 5

Però... Per què un canvi ara? I per què un canvi així? Perquè l'animació no només cita textualment a la força, sinó que també ho fa musicalment, però gràficament aporta vitalitat i energia però res més. I no només es remarca la força, sinó també la il·lusió, l'experiència, equip, etc. Té açò alguna cosa a vore amb l'imminent naixement de Cuatro? És a dir, la força del 5 sobre el 4?

Hi ha dúes cortines a dia de hui, una de Gran Hermano i aquesta de la força. El primer que em va vindre al cap va ser... Un nou programa de preguntetes tipo 50x15, la Quinta Esfera, etc. Però per un programeta d'estos Telecinco canviaria les imatges de "Telecinco presenta", els Copyrights i els anuncis?

Anunci

Il·lusió

Equip

No sé ben bé quina és l'estratègia de Telecinco, sobretot si des de la mateixa Cuatro admet uns resultats d'audiència molt baixos a curt i mitjà termini... Entre el 5 i el 8%. Però tot i això jo crec que va molt relacionat amb la nova cadena de Polanco... Però ja vorem què tramen en realitat... Que me fan por...

Salutacions