Benvinguts :)

dimecres, 28 de setembre de 2005

Valencians en moviment

CAMPANYA PER LA REBAIXA DEL 5%

No a la barrera del 5%

És una iniciativa de Valencianisme.com per a nosaltres els valencians. Es tracta de fer una campanya activa on tots col·laborem escrivint als diferents mitjans de comunicació per a demanar amb arguments vàlids i de forma amable la rebaixa de la barrera del 5% i que així ho reflectisquen en el seu mitjà. Si no percebeu resposta sempre podeu esperar uns dies i insistir.

És una campanya totalment apartada de qualsevol ideologia, només a favor de la democràcia. Com ja vaig comentar, rebaixar la barrera està bàsicament en mans del Partit Popular, i només una movilització de l'opinió pública podrà aconseguir que cedisquen a favor de la democràcia per a aconseguir una major representació social i ideològica a les Corts valencianes.

D'altra banda, si useu la casella CCO (i que algú em corregisca si no és així) podeu enviar un mateix escrit a diferents direccions sense que els destinataris reben la resta de direccions.

També és important divulgar i promocionar aquesta iniciativa que és molt sana i que ens pot aportar molts beneficis a la democràcia i sobirania valencianes. Via personal, via e-mail, via messenger o via blog. No m'agrada fer publicitat gratuïta però l'ocasió ho mereix. Trobareu la informació necessària sobre la campanya en la següent direcció:

http://valencianisme.com

Els he escrit amb una quinzena d'enllaços a distints programes audiovisuals informatius, divulgatius i d'investigació. Visiteu l'enllaç amb freqüència per a comprovar la incorporació de noves direccions.

Per favor, ara si vos ho demane, moveu-vos.

Rebeu una molt cordial salutació

PD: No cal dir que aquesta podria ser la clau per a desbancar el PP del poder... Si al Congrés ho canvien el PP no tindrà més remei que ratificar-ho a les Corts... Tindria massa a perdre si diu no a l'Estatut...

6 comentaris:

Ferrer ha dit...

Rebaixar la barrera? I per que no eliminar-la? Per que deu existir alguna barrera?

XorX ha dit...

Supose que perquè el 3% és el més raonable i no és més ni menys del que tenen altres autonomies.

Desconec la raó exacta de per què no es demana l'eliminació total de la barrera, però segur que és perquè no serà viable en algun sentit.

Si tu ho saps i ets tan amable, dis-m'ho. De moment el 3% és millor que el 5%.

Una salutació

Ferrer ha dit...

Demaneu el 3% no perque siga mes democratic sino perque puga entrar el Bloc. Res mes.

I els que demaneu el 3% ho feu per la mateixa rao per la que el PP vol el 5%; es dir per a que els partits mes menuts no entren.

XorX ha dit...

Que entre el BLOC és precisament guanyar per democràcia. I no oblides que Unió Valenciana també va sobrepassar el 3% i no és precíssament un partit d'esquerres, siga quin siga el nom amb què es presente ara.

Potser a alguns ens interessa rebaixar la barrera, però siguen les raons que siguen les que ens mouen a reivindicar-la sempre serà una postura més decent i democràtica que la de mantindre el 5%.

Salutacions

Ferrer ha dit...

CCO --> Con Copia Oculta

CCI --> Con Copia Invisible

XorX ha dit...

Gràcies :D