Benvinguts :)

diumenge, 18 de setembre de 2005

Partido Popular, formació independentista

No heu llegit malament. El Partido Popular de la Comunidad Valenciana és independentista, però no per convicció sinó per incompetència.

Ja ens sabem tots el discurset del PP, tu ataca-ho tot encara que no sàpigues ni el que dius. De fet, ja vam escoltar les paraules de Mariano Rajoy a, si no m'equivoque, el Congrés dels Diputats, quan deia que ell preferia estar en l'oposició perquè era «més divertit.»

Com ja sabreu, els espais virtuals en Internet que estiguen en català podran tindre a partir de 2006 un domini .cat. Açò és una alegria per a tots els que parlem català i el fem servir habitualment, però ja sabem que el PP ha de fer la contra.

Esteban González Pons va dir públicament que aconseguir el domini .cat «és el primer pas de Catalunya per a aconseguir la seua independència política» i que «ara ja existeix una nació catalana a Internet», però dóna la casualitat que el Govern de la Generalitat ha demanat fins a tres vegades un domini .va. Aleshores, comparem...

si Catalunya + .cat = independència
aleshores País Valencià + .va = X

Crec que la incògnita està clara. X = independència

I això que el domini .cat és per a tot el domini de parla catalana, que és molt més que Catalunya, i el .va seria íntegrament per a la Comunidad Valenciana i per al seu idioma valenciano... Potser aquesta és la raó perquè se'ls haja denegat el domini, perquè respón a interesos polítics i no socials.

Definitivament són independentistes per incompetència. Quina ironia.

Una salutació

3 comentaris:

OpB ha dit...

K pudor k fan estos deu meu.
Apart de la incompetencia del pp k vol un .va (k es el del vaticà), està l'altra incompetencia la del BLOC.
Que ara vol un .pv XDXDXD, IN-COMPETENTS.

El .CAT = cultura catalana, suposadament el que defensen (o defensaven) els bloquers, però ara resulta que volen un .pv XD

Ferrer ha dit...

Per qué .va i no .val?

El .val no sería mes llogic?

XorX ha dit...

OPB, és que ara el BLOC vol agafar sectors menys catalanistes... Diguem que vol jugar a dues bandes...

Ja vorem per on li ix el tir, perquè potser de tant d'estirar la corda se li trenca...