Benvinguts :)

dimecres, 20 de juliol de 2005

Tanta roba bruta i tant poc sabó

Abans de res volia disculpar-me per haver bandonat durant tants dies el blog i sense avisar. Però l'ull que tot ho veu torna per a comentar-vos alguna que altra notícia o succés interessant.

Moltes són les notícies en estes setmanes sense escriure...

Cap comentari sobre l'acord entre PPCV i PSPV per l'Estatut. Cap agraïment a Joan Ribó, portaveu del grup parlamentari Esquerra Unida - l'Entesa en els corts) que tan valentment es va enfrontar a la dreta valenciana formada per PP i PSOE. Mai m'havia sentit tan orgullós d'haver votat a l'Entesa. Només per aquell debat va valdre la pena.

Cap comentari sobre l'amarg triomf de Fraga en les eleccions gallegues insuficient per a formar govern. Després de galícia toquem nosaltres... No vos oblideu de fer país, jo en faig en cada moment.

Cap comentari sobre els atemptats a Londres. Cap llaç negre per les seues finites víctimes ni tampoc cap llaç negre per les infinites víctimes que encara se succeeixen a l'Iraq. Ni tampoc cap contraargument a les paraules amb que Rajoy llançava un dard enverinat a Zapatero quan afirmava que allà l'oposició no va demanar tantes explicacions al govern... Normal senyor Rajoy, és que l'oposició a Anglaterra també estava a favor de la guerra d'Iraq.

Ni cap comentari per altres coses més personals, com per exemple cap denúncia a la meua autoescola on se'm va OBLIGAR a parlar en castellà i se'm va PROHIBIR parlar la llengua històrica baix l'amenaça de ser marginat i amb l'argument que parlar en valencià als castellanoparlants és de mala educació.

Ni moltes altres coses que no podré resumir en aquest missatge de rebenvinguda, però que aprofite per instar-vos a no oblidar-les, i a contrastar sempre la informació i a buscar no la que més s'aproxime a la nostra ideologia sinó a la que s'ajuste més a la veritat. Per això jo quan m'informe mire diversos diaris de diverses ideologies i a partir d'ací me creela meua opinió personal i [que també hauria de ser] intransferible.

Gràcies a tots.

Una abraçada.