Benvinguts :)

dimarts, 14 de juny de 2005

Els pols oposats s'atrauen

Potser dir que s'atrauen és molt agosarat. I dic pot ser perquè ja vaig explicar la meua teoria de la 'supervivència simbiòtica' entre cert partit altament conservador i certa banda altament terrorista que actuen impunement en l'Estat espanyol. Però aquesta vegada els tirs van per un altre lloc.

Lorenzo Milà, presentador de la segona edició del Telediario de TVE1, va comparar ahir Batasuna amb el PP en resposta a una pregunta formulada pel diari El Mundo. La pregunta era què opinava sobre l'allau de manifestacions patrocinades pel PP en els darrers dies, i la resposta va ser la següent:

"Que en el PP han descobert el que altres partits, sobre tot la il·legalitzada Herri Batasuna, practiquen des de fa molt de temps: autobús i entrepà per a tots de forma que en cada convocatòria, tot i que no siga rellevant, estiguen tots i facen molt de soroll. A mi sempre me pareix molt bé que la gent diga el que vulga, sempre que mantinga les regles del respecte personal. I els partits igual. És molt sa."

La resposta del Partit Popular no s'ha fet esperar i fidels a la seua tendència radical dels últims temps han demanat el cessament de Milà. Macarena Montesinos, portaveu del PP en la Comissió de Control de RTVE, va jutjar de "gravíssima i intolerable" la comparació, "la qual cosa l'inhabilita per a seguir al front del Telediario". "No anem a consentir aquesta manipulació tan grollera" -va afegir- "i anem a exigir-li al Parlament el seu cessament immediat, ja que no pot seguir al front d'un Telediario de la televisió pública un home amb aquestes idees, insultant a un partit democràtic com és el PP".

Però si són ells mateixos, i ni més ni menys que el presidente fundador, qui comparen a Anxo Quintana, candidat a la presidència de la Xunta pel Bloque Nacionalista Galego, amb la banda terrorista ETA. Com s'atreveixen a ofendre's per una comparació tan simple?

És una contradicció més del PP però és la seua estratègia. És l'enfrontament i la crispació que busquen. És tot el que saben fer, i fins el mateix dia de les eleccions gallegues seguiran sense parar per intentar fer front a l'efecte Zapatero amb aquesta espècie de contraefecte Acebes, perquè m'agradaria saber què passarà amb Rajoy si el pròxim diumenge els socialistes -amb els nacionalistes- aconsegueixen la presidència de la Xunta.

Jo no crec molt en la viabilitat efectiva d'aquesta estratègia, però a mi, sincerament, ja m'està bé.

Una salutació

3 comentaris:

LLe ha dit...

No te res a veure amb el post, pero ma mare s'ha baixat una cosa molt molt molt friki XDDDDDDDDDD
T'ho passare quan t conectes al msn i veuras kins records!
Anims amb tot! ;*

LLe ha dit...

Uf, avorriment d'un saturday night ^^U

Anonymous ha dit...

Vaya... parece ser que no soy el único en pensar que el PP busca la crispación hasta debajo de las piedras.

- offtopic -

Muy buenos vuestros blogs. Se entretiene mucho uno yendo a planet castello y empezar a leer y leer... Hace años, cuando hice mi primera web, me criticaron porque tenía demasiada letra... jeje. Seguir escribiendo que os seguiremos leyendo en el anonimato :)