Benvinguts :)

divendres, 29 d’abril de 2005

I tu què mires? Ara voràs!

Valencià. M'agrada. Sempre en guerra.

Sí, sóc valencià. I pense defendre'm a mi, i al que a partir d'avui reconec com a meu.


Els valencians som especials.

En plena polèmica sobre si es permeten noves llicències de televisió per a emetre en analògic a l'Estat espanyol, els valencians tornem a anar a contracorrent i el Consell tracta d'eliminar una vegada més el pluralisme televisiu (i, sobre tot, informatiu).

Una vegada assegurades -de moment, que no sabem aquestos del PP quin as tenen amagat a la màniga- les emissions d'InfoTV (http://infotelevisio.com), ara volen re-estabilitzar la situació del panorama ideològicopropagandístic (bonito palabro) al País Valencià, és a dir, tornar-la a decantar a la dreta i retirar les emissions de TV3 i d'El 33.


No tenen prou amb mantindre a Lluís Motes (homòleg a Urdaci en TVE, gran expert en manipulació i censura) i a incorporar al Hui Debat als ex-directius de TVE en l'època d'Aznar sinó que també volen acabar amb una de les millors alternatives informatives a les que podem accedir.


Espere que una societat sensata i madura com crec que és -i espere que així ho demostre- la valenciana s'alce davant d'aquestes actituds descaradament anticatalanistes i antidemocràtiques, perquè el dret a la informació el contempla aquella Constitució a la que tantes vegades ens remet el Partit Popular, en benefici propi. Ara som nosaltres qui ens remetem a la Constitució en benefici de tots.

Ací vos deixe una imatge que té molt a dir. Si és que ells solets s'ho diuen tot.

Una salutació.